A LEVEL UP egy komplex UI design képzési program, melyen a Figma szoftverismereteit tematikus, élő webinárokon keresztül sajátíthatod el. Plusz oktatási anyagainkat ingyenes Live Stream videókkal is kiegészítjük.

A LEVEL UP neked szól, ha gyakorlott designer vagy és megismernéd a Figmát, az online felülettervezés új generációját, vagy frissítenéd a kreatív csapatod tudását.

Neked szól akkor is, ha pályakezdő vagy és olyan azonnal hasznosítható gyakorlati tudást szeretnél, melyet jelenleg máshol nem szerezhetsz meg.

Kapcsolódj be a programba és legyél állandó tagja egy segítőkész szakmai közösségnek!

A 6 modulból álló, egyenként 2×2 órás élő Webinár óráinkon gyakorlott szakemberektől tanulhatod meg a Figma szoftver professzionális használatát és az alkalmazásával járó innovatív látásmódot. Fontos, hogy az adott modul végére mindenki megértse az anyagot, így az élő oline órák résztvevőinek száma limitált, max 30 fő.

01. Modul
RESZPONZÍV LAYOUT TERVEZÉSE

A különböző képernyőméretek dinamikusan változtatják a design arányait, méreteit, illetve egyes elemei eltűnhetnek vagy megváltozhatnak. Megmutatjuk miképpen hozhatsz létre ilyen terveket, hogy a design dinamikusan változó, mégis egységes maradjon.

Regisztrálj az 01.-es modulra!

levelup.wtbstudio.com

Privát Facebook Csoport
& Slack Fórum

Copyright © 2020 What The Brand.
What The Brand Stúdió, Magyarország

Leiratkozhat
erről a listáról.