fbpx

Gyik

Kérdések és
válaszok

Level up

-

Webinár

-

Mentorálás

A LEVEL UP egy komplex UI design képzési program, melyen a Figma szoftverismereteit interaktív webinárokon keresztül sajátíthatod el. Az oktatóanyagokat ingyenes live stream bemutatókkal is kiegészítjük. Emellett hamarosan UI Designer mentorálás is elérhető lesz nálunk.

Elméleti

A szoftver működése közvetlen lépést tart a legújabb technológiákkal és emellett valós, a mai legfrissebb trendeknek megfelelő tervezési eszközöket biztosít. Bárki számára hozzáférhető, hiszen az ingyenes verzió kiszolgál szinte minden igényt. Egy igazi 21. századi design szoftver a Figma, mely mindig ott lesz a böngésződben.

Előszeretettel definiáljuk a Figmát „vizuális kommunikáció” platformként. Ennek az az oka, hogy nem feltétlenül csak design-tervezők dolgozhatnak benne, hanem egy teljes branding -és fejlesztőcsapat dinamikusan, egy időben hozhat létre kisebb és nagyobb projekteket. A „multiplayer” platform közös nevezőre hozza a grafikust, a marketingest, a fejlesztőcsapatot és a megrendelőt is. A teljes vizuális terméket egy lapra tesszük fel. Szó szerint, közösen.

Elsődlegesen design iparban és témakörben érdeklődőknek szánjuk tartalmainkat. Bízunk benne, hogy emellett sokan mások, más területekről is hasznosnak és érdekesnek tarthatják a bemutatottakat, hiszen a Figma egy rendkívül könnyen hozzáférhető eszköz.

Nem, de UI tervezés kapcsán mindig ez az elsődleges platform számunkra. Ezért eldöntöttük, hogy tartalmaink leginkább a Figmáról fognak szólni. Azonban a jövőben találkozhattok kötetlen podcast jellegű tartalmakkal, vagy akár más kreatív szoftverek bemutatásával: mint például az Affinity szofverek vagy a Blender.

A LEVEL UP minden moduljának elvégzéséről oklevelet állítunk ki a résztvevők részére. A 6 modul elvégzésével up-to-date UI design tudással felvértezve nézhetsz szembe az új kihívásokkal a munkaerőpiacon. Olyan webdesign alapokkal rendelkezhetsz a tudás megszerzésével, amelyek a gyakorlatban fognak hasznossá válni.

Amennyiben a webdesign a fő prioritásod, akkor mindenképpen érdemes belevágnod kezdőként is. Határterületeket is érintő ötletekkel és megoldásokkal készülünk a kurzusok során. Például hogyan használhatja marketingkommunikációs területen tevékenykedő kolléga a Figmát?

Elméletet adunk át gyakorlati példákon keresztül, így ez a kettő összeforr a kurzus során. A modulokhoz tartozó Figma fájlok felhasználhatók lesznek az elmélet értelmezésére. Egy-egy a témához kapcsolódó feladattal fog zárulni, amit a modult követően fakultatív lehet elkészíteni. A beküldött megoldásokról rövid értékelést adunk.

Weboldalunkon teljeskörű leírást adunk a tematikáról és hogy miért előnyös a részvétel. Amennyiben kétségeid merülnek fel és kérdeznél tőlünk, akkor írj nekünk közösségi oldalainkon vagy a levelup@wtbstudio.com e-mail címre.

Technikai

Kétflépeképpen tudsz fizetni a kurzusokért. Egyrészt banki átutalással, amelyről az instrukciókat a rendelés visszaigazolásával e-mailben megküldjük részedre, másrészt bankkártyás fizetéssel a Stripe magyarországi hivatalos rendszerén keresztül.

Nem kötelező részt venni mindegyik alkalmon. A hat modul egy teljes kurzust képez, amellyel olyan szaktudás kerül a birtokodba, amire egy UI designernek szüksége van. A modulok viszont egyenként is teljesíthetők.

E-mailen keresztül küldünk közvetlen hozzáférést az élő kurzus streaming csatornájához. Szintén online küldjük a hozzáférést az adott modul vágott videójának eléréséhez.

A fizetést követően az E-mailes visszaigazolóinkban részletes tájékoztatást adunk a belépésről.

Igen, mindkét mobil-eszközzel részt lehet venni az online kurzusokon.

Kurzusaink során a Figma és Zoom szoftverekre lesz szükséged. A két program rendszerkövetelményeit itt találod:

Figma rendszerkövetelmények
Zoom rendszerkövetelmények

(Némely esetben előfordulhat, hogy a hivatalos rendszerkövetelménytől eltérő rendszeren is működik egy program.)

Ebben az esetben négy lehetőséged van attól függően, hogy melyiket választod.

1. Az óráról készült vágott oktató anyagot elküldjük számodra a csomagban található minden tartalommal együtt, mintha részt vettél volna az órán.
2.  Amennyiben a jelentkezők száma elegendő a modul megismétléséhez, egy későbbi alkalomra biztosítunk helyet.
3. Amennyiben több modul is érdekel a jelentkezésed érvényes más Webinárra is. Ebben az esetben egyből jelezd nekünk a szándékod, hogy biztos tudjunk helyet biztosítani.
4. Amennyiben szeretnéd visszautaljuk a részvételi díjat.

A nagyfelbontású streaming adás nagy adatforgalommal jár, így érdemes vezetékes internettel vagy korlátlan 4G mobilinternettel csatlakozni az előadásokhoz.

A modul a jelentkezők mennyiségének függvényében több alkalommal is megrendezésre kerül. Továbbá az előadás szerkesztett videóanyagához is digitális tartalomszolgáltatásként hozzáférést fogunk biztosítani.

Azonnal csatlakozhatsz mindkét csoportunkhoz a regisztrációtól, jegyvásárlástól függetlenül.

A levelup@wtbstudio.com e-mail címen várjuk kérdéseiteket. Továbbá Facebook csoportunkban és Slack csatornánkon is elértek bennünket.

Az ajándékcsomag a Webinart követően a munkafüzettel együtt jut el hozzád melyet a GLS kézbesít neked.

A levelup.wtbstudio.com oldalon minden hónapban aktiválunk egy modult. A határidőkről és tudnivalókról részletesen tájékoztatunk titeket social csatornáinkon és hírlevelek formájában.

Igen, havonta megrendezésre kerülő Live Stream adásaink a többi képzéstől eltérően ingyenesek. Az ingyenes Live Stream-et, azért hoztuk létre, hogy a nagyközönség számára elhozzuk a legfrissebb trendeket és újdonságokat valamint egy közös diskurzust indítsunk.

Előzetesen minden hónap második hétfőjére időzítjük ingyenes Live Stream adásainkat, valamint a hónap utolsó szombatjára Webinárjainkat. Nyomon tudod követni az eseményeink pontos időpontját a LEVEL UP Facebook csoportjában és ha feliratkoztál hírlevelünkre, akkor e-mailben is tájékoztatunk rendezvényeinkről.

A mentor az a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező személy, aki a mentorált fejlődésének elősegítését szem előtt tartva nyújt segítséget, iránymutatást.

A pontos folyamat tőletek függ. Tudunk segíteni elméleti design kérdésekben, programismeretben, a UI Designhoz kapcsolódó egyéb területek megértésben, munkafolyamatokban, önmenedzselésben, kommunikációban és marketingben.

Első beszélgetésünk alkalmával meghatározzuk milyen területeken és pontosan miben szeretnél fejlődni. Csapatunkból ennek megfelelően jelöljük ki a mentorod, hogy mindenképp a számodra megfelelő tudással gazdagodj.

Az első alkalommal kicsit jobban megismerjük egymást, felmérjük az igényeid és céljaid. Közösen meghatározzuk a közös munka folyamatát.

Ezek aránya attól függ, mire van inkább szükséged céljaid eléréséhez. 

Igen, jelentkezhetsz. Mindenképp előny ha már rendelkezel portfólióval, de nem kizáró ok. Ezzel is segítesz nekünk, hogy az első alkalom előtt fel tudjuk mérni milyen szinten állsz és milyen stílusok állnak hozzád közel.

A mentorálást azoknak javasoljuk, akik teljes figyelmet igényelnek és a kötött tanmenettől eltérve egyénileg szeretnének fejlődni.

Hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 10 és délután 5 órakor tartunk mentorálást. Ezen időpontok közül választhattok kedvetek szerint.

Igen, az óráid egyben is fel tudod használni. Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel kérjük előre jelezd nekünk, mert erre külön időpontot kell keresnünk.

Természetesen. Kapcsolatban maradunk és a továbbiakban is bátran fordulhattok hozzánk kérdéseitekkel.

Egyéni mentorpogramunk egy emberre koncentrál, de indokolt esetben maximum két fő is részt vehet rajta. Ezesetben jelentkezéskor jelezzétek felénk ezt az igényt és felvesszük veletek a kapcsolatot.

Az online mentorálás Zoom-on történik.

Az első beszélgetés során mindenképp, de a későbbiekben is javasoljuk.

A pandémiára való tekintettel jelenleg nincs lehetőséged személyesen találkozni velünk. Amint biztonságosnak találjuk a személyes mentorálást, értesítünk titeket.

Igen. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni az általunk kínált 8 órából, de ha úgy érzed szükséged lenne még pár órára, lehetőséget biztosítunk számodra.

Fizetni banki átutalással tudsz. Az utaláshoz szükséges adatokat a mentorálás megkezdése előtt e-mailben elküldjük neked.

Igen, a fizetéstől számított 3 hónap áll rendelkezésetekre igénybe venni a mentorálást.

Értékeljük a szándékod, de nincs lehetőséged mentornak jelentkezni.

Hírlevél
Feliratkozás

Értesülj elsőként a Level Up Live Stream videók időpontjáról és aktuális Webinárunkról! 👋

Köszönjük jelentkezésed!

Hamarosan jelentkezünk a Modul további részleteivel! 🤘