fbpx

2021. Március 27. (Szo) • 10:00

2x1,5 Óra

Kurzus

30 Fő

2021. Március 27. (Szo) • 10:00

|

2x1,5 Óra

Kurzus

|

30 Fő

|

Simon Ádám

Ámon György

Simon Ádám

Ámon György

03

Design
System

29.990 ft

~17%

24.990 ft

Early Bird kedvezmény:

nap
:
:

LEVEL UP — 03. Figma Webinár DESIGN SYSTEM

Tematika

A beágyazott Tematikát most Figmával jelenítettük meg. Érdekesség és jó példa a program sokoldalú használatára.

Modul tartalma

💥 Extra kedvezmény

Az első 10 jelentkezőnek

~10%-os kedvezményt adunk mely összevonható
az Early Bird kedvezménnyel.

🚀 Amit garantálunk

Minden résztvevőnek

01.

2x1,5 óra élő webinar
- interaktív oktatás

02.

Szerkesztett videós
oktatóanyag a
Webinár
tematikájában

03.

FIGMA
munkafüzetek,
projektfájlok

04.

Tagság a zárt LEVEL
UP Fb. csoport
Webinár szobájában

05.

LEVEL UP tematikus
Oklevél

Előadóink

Simon Ádám

UI Designer & 3D Artist

Simon Ádám

UI Designer & 3D Artist

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán folytatott tervezőgrafikai tanulmányaim során, mindig nagy érdeklődéssel követtem az új technológiák fejlődését és igyekeztem valamiképpen ezt munkásságomba ültetni. Három éve használok aktívan Figmát, és jelenleg a What The Brand Stúdió grafikusaként dolgozom.

“Bemutatom a legjobb design eszközök igazán hasznos tervezési folyamatait.”

A UI Design és a 3D grafika kiemelt szerepet élveznek munkásságomban. Úgy gondolom ezek olyan tervezőgrafikai diszciplínák, melyek kiváló tervezési eszközöket biztosítanak napjainkban. Fontosnak tartom a naprakész megoldásokat, és az ergonómikus, minőségi szoftvert az élvezetes tervezési folyamat biztosításához.

Előadóink

Ámon György

Educational Leader

Ámon György

Educational Leader

A kisképzőn kezdtem el grafikát tanulni, majd a Képzőművészeti egyetemen szereztem tervezőgrafikus és művésztanár diplomát. 2001 óta freelancer-ként számos projektben vettem részt, mint grafikus, UI designer, szakértő és mentor. Eddigi munkásságomból a legbüszkébb arra vagyok, hogy 11 éve tanítok egy művészeti gimiben, a Jaschikban, ahol a média+design szak munkáját is én koordinálom. Saját koncepcióm, hogy vezetésem alatt három szakma van összefogva: grafika, mozgókép és animáció, fotó. Nagyon szeretem a szakmámat oktatni, a fiatalokat motiválni, a legkorszerűbb szemléletet és technikai tudást átadni.

“A hatékony és korszerű szakmai tudásátadás a fő prioritás számomra.”

Az elmúlt években több tehetséget segítettem a pályán való elindulásban. Közülük sokan tanultak tovább, majd diplomáztak művészeti egyetemeken, a kreatív ipar különböző területein (reklám, nyomda, film, stb.) lettek sikeresek külföldön és belföldön egyaránt. Ketten a rangos, nemzetközi Red Dot Design díjat is megnyerték, de hármuknak a WTB designer-eiként a Level UP projekt elindításában is kulcsszerepük volt. Szakmai érdeklődésem fókuszába nem csak a klasszikusan vett tervezőgrafika tartozik, hanem annak különböző fúziós műfajai és határterületei is. Ezek közül a UI design-nal foglalkoztam a legtöbbet, de érdekel a motion graphics, az adatvizualizáció, a generatív grafika, a 3D/CGI, a VR/AR és a betűtervezés is. Emellett folyamatosan követem a technológiai újításokat, a legkülönfélébb vizuális tervezőszoftverek fejlődését, az új funkciók megjelenését. Alkotói szemléletem experimentális, az aktuális trendektől többnyire független. Ami inspirál: A hatékony és innovatív gondolkodás, a tehetség, az eredményes tudásátadás.

Limitáció

🚨 Ne maradj le!

Jelenleg 9 hely elérhető

• A jelentkezők száma limitált max 30 fő

Fontosnak tartjuk, hogy az adott modul végére mindenki megértse az anyagot, így a résztvevők számát limitáltuk, modulonként max 30 főre.

Aki lemaradna egy-egy modulról, de érdekli a téma, később megvásárolhatja szerkesztett videós oktatóanyag formájában.

Jelentkezés

UI Design

Figma

User Interface Design

HTML

Interactions

Prototyping

Typography

Március 27.

24.990 ft

/~17%29.900 ft

Early Bird kedvezmény:

nap
:
: